Inspiration

För butiker och displayer

Låt dig inspireras och samla ideer. Att visa upp produkter i butiken på ett bra sätt kan vara skillnaden mellan en succé och en hyllvärmare. Här visare vi bilder på displayer vi själva har testat. Vi hjälper dig gärna att hitta lösningar som passar just din butik.

brass rings with stones displaid in black boxes

Ringdisplayer

Vi erbjuder displaybrickor till ringar. Det gör det enkelt för kunderna att se alla modeller.

Du kan välja att köpa produkterna med hang-tags från oss. Våra förpackningar tillverkas i återvunnet, så kallat craft paper.

Använd gärna tråd, läder, päls eller sten till att visa upp produkterna på.

Skålar och fat i trä ger en naturllig känsla. Ofta kan du hitta unika föremål till ett bra pris på loppisar.

Att visa upp varor på bitar eller skivor av skiffer ger en fin kontrast.

Personlig rådgivning

Vi skapar anpassade lösningar

Vill du ha en egen design eller sälja våra varor under eget varumärke. så hör av dig. Vi kan hitta en lösning gemensamt.

Ett av våra mål är att göra hantverk tillgängligt för alla, så därför är också produktionskostnaden i förhållande till t.ex. transportutsläpp en för oss viktig fråga. Vår målsättning att ha all produktion så nära oss som möjligt. Detta balanseras mot möjligheten att stödja utsatta grupper och vårt mål att hjälpa till med att bevara hantverk och traditioner i delar av världen där den ursprungliga traditionen finns kvar. Idag sker en ganska stor del av vår tillverkning i Indien och Nepal, länder med både stor fattigdom men också oerhört rika på kultur, traditioner och framförallt hantverksskicklighet. Detta skapar också ett ansvar för oss som uppdragsgivare att se till att vi med vår produktion uppfyller de hårda krav på hållbarhet som vi ställer.

display of viking jewelry in a shop pendents earrings and rings